Jag (Fredrik) och min fru (Anna) är alldeles för rastlösa och när vi är rastlösa så försöker vi vara kreativa! Och när vi är kreativa så kan det bli så att det ploppar upp sådana här små projekt.

Vi driver tillsammans flera projekt inom grön kraft och välmående och är just nu i processen att skriva en E-bok om våra erfarenheter och tips! Den kommer nog dyka upp i vår lilla minishop här framöver. När Fredrik inte sysslar med något litet sidoprojekt så driver jag ett eget företag inom byggbranschen. Det visade sig att jag inte alls hade tummen mitt i handen och har nu lagt två framgångsrika år bakom mig. Det som är lite speciellt för vår firma är att 3 % av vinsten från varje jobb går till våran Afrika fond. När vi har nått upp till målet på 350 000 kr så kommer vi ta pengarna och åka ner till en by i Kenya och bygga en ordentlig skola för barnen i området och se till att det finns resurser för att anställa en lärare i 5 år!

Har ni några frågor om vårat projekt, vill veta mer eller vill hjälpa till så når ni mig lätt via min mejl fredrik@gladtomat.se !

Anna har hand om bokföringen på vårt företag och ser till så att den ekonomiska delen sköts ordentligt. Hon hjälper även er ifall något ni beställt från sidan har kommit på villovägar eller det blev något fel på beställningen. När hon inte gör det så skriver hon mycket. Hon har författat 3 st e-böcker hitintills kring hälsa och välmående där hon delar med sig av sina erfarenheter från universitetet, kurser hon gott samt alla dom insikter som detta har bidragit till. För närvarande är det kolonilotten som står högst upp på agendan när det kommer till fritiden. Äntligen är vi i tider då vi kan ut och gräva i jorden igen.

Har ni frågor till Anna så når ni mig via Anna@gladtomat.se !

Våra projekt driver vi från Göteborg där vi har en liten hemvist på adressen: Östra Larmgatan, 411 07 Göteborg.